Vakkundig advies

M3-Projects staat voor vakkundig advies bij nieuwbouw, ingrijpende wijzigingen aan bestaande structuren of renovatiewerken.  Aannemers, bouwheren en studiebureaus worden ondersteund bij de realisatie en co√∂rdinatie van hun bouwproject.


Wij zorgen voor een goede communicatie tussen de verschillende partijen, houden het budget en de kwaliteit van het project nauwgezet in het oog en sturen bij daar waar nodig.


Our Mission

So you have your new digital camera and clicking away to glory anything and everything in sight. You want to print them and you need the best photo printers to print your fantastic photos. Read More.

Onze diensten

Projectmanagement op maat

AANNEMERS

AANNEMERS

Een vlot verloop van al uw (bouw)projecten is niet altijd evident als u als aannemer werkt. M3-Projects is in dit geval de perfecte partner en helpt u bij een betere communicatie.

Lees meer
BOUWHEREN

BOUWHEREN

Als bouwheer bent u het waarschijnlijk niet gewoon om te bouwen of renoveren? Dan komt er heel wat op u af. M3-Projects ondersteunt u met vakkundig advies op maat.

Lees meer
STUDIEBUREAUS

STUDIEBUREAUS

Dankzij M3-Projects verloopt de communicatie tussen bouwheer en studiebureau en tussen studiebureau en aannemers vlot en verbetert de opvolging van uw bouwproject.

Lees meer
Ons werk

ENKELE REFERENTIES

Contacteer ons

BEL NAAR
0471 90 53 07   U kan ons steeds bereiken tijdens de ruime kantooruren.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE BOUWPARTNER?

Reken op onze experts voor de realisatie van uw droomproject. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

INFORMEER U